Česká republikaSlovensko

Nůž kuchyňský Sakai Aoki Hamono 33 Layers VG10 Kengata Santoku 160 mm - stříbrný-hnědý

Nůž kuchyňský Sakai Aoki Hamono 33 Layers VG10 Kengata Santoku 160 mm - stříbrný-hnědý
  • Značka: Sakai Aoki Hamono
  • Kód zboží: 07399
  • Dostupnost: 2 - 6 dnů od vytvoření objednávky
  • Cena:
    4 412 Kč
    (3646,28 Kč bez DPH 21%)
    Při platbě předem budete mít poštovné zdarma, při platbě na dobírku jen za 35 Kč.K tomuto zboží získáte dárek dle výběru zdarma.

Poštovné zdarma! Doručení na výdejní místa Balíkovny, PPL a DPD zdarma při nákupu nad 500 Kč!

Dárek zdarma! K tomuto zboží si budete moci v nákupním košíku vybrat dárek zdarma (seznam možných dárků - reflexní páska, rouška, balení náplastí...).

Sakai Takayuki je japonský kuchařský nůž z 33 vrstev damaškové oceli a jádra z oceli VG10, HRC 60-62, rukojeť z mahagonu s délkou čepele 160 mm.

Nože z této série jsou vyrobeny z 33 vrstev nerezové oceli - damasteel s jádrem z japonské oceli VG10. Čepele jsou extrémně ostré a jejich jádro dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC. Výborně drží ostrost a působí lehkým a vyváženým dojmem. Rukojeti těchto nožů jsou ručně vyrobeny z krásného a prokresleného mahagonového dřeva, které je odolné proti vodě. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany, přesně tak aby byla zajištěna maximální ostrost. Vřele doporučujeme, abyste se sami přesvědčili o vynikajícím výkonu a kráse těchto damaškových nožů.

Nůž Kengata SANTOKU je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. Kengata SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným. Santoku z oceli damasteel s jádrem z VG10 má dokonale vyváženou čepel s povrchovou úpravou Tsuchime (kladívkový povrch). Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Tento nůž je ruční práce - barvy, délky a profily ostří se mohou mírně lišit.

Parametry
Materiál čepeleocel VG10
Délka (cm)29
Délka - čepel (cm)16
Tvrdost ostří (HRC)60 - 62
Hmotnost (g)170
Pouzdro součástí✓ Ano
Materiálové složenídamašková ocel
Materiáldamašková ocel
Země výroby

Níže naleznete seznam všech dokumentů, které vám mohou pomoci při rozhodování o koupi.

Nový dotaz